TURBONEF SRL

Compania metalurgica TURBONEF S.R.L. a fost creata ca o unitate moderna de valorificare complexa si superioara a tuturor metalelor neferoase recuperate, dispunând de tehnologii pentru a fabrica produse turnate în forme temporare (structuri cu amestec de formare pentru dozare șarja) si metalice (matrite de formare închise). Turnarea se execută liber prin sifonare.
Procesare, valorificare deșeuri metalice neferoase (Al, Cu).

Productie:
– aliaje de Al si Cu lingotate, piese Al si Cu complexitate medie;
– bare si bucșe din bronz;
– bare laminate din bronz;
– clopote pentru biserici;
– piese turnate din aluminiu si bronz.

BUCȘE BRONZ | LINGOURI ALUMINIU | BARE BRONZ | CLOPOTE BISERICA | PIESE BRONZ | PIESE TURNATE ALUMINIU | STATUI CEARA PIERDUTĂ | STATUI DE BRONZ

SERVICIILE NOASTRE

Producem piese turnate de schimb, bucșe, bare, dar și clopote de biserică și statui în ceară pierdută. Avem o gama largă de aliaje neferoase: aluminiu după orice normă, toate tipurile de bronz, alamă, aliaje de lipit pe bază de staniu, etc.

Echipa noastră de experți în tehnologia bronzului stă la dispoziția clienților pentru a oferi consultanță tehnică specializată și soluții adaptate nevoilor lor. Indiferent de complexitatea proiectului sau aplicația specifică, suntem dedicați să oferim suportul necesar pentru a asigura succesul fiecărei operațiuni.

Calitate Superioară

Produsele noastre sunt fabricate folosind bronz de cea mai înaltă calitate și sunt supuse unor riguroase teste de calitate pentru a asigura performanțe și durabilitate pe termen lung.

Flexibilitate și Personalizare

Suntem specializați în producția personalizată, oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, suntem pregătiți să îndeplinim cerințele dumneavoastră.

Experiență și Profesionalism

Cu o vastă experiență în domeniul tehnologiei bronzului și o echipă de specialiști dedicată, BucseBronz.ro vă garantează servicii de cea mai înaltă calitate și soluții profesionale pentru toate cerințele dumneavoastră.

Relații de Lungă Durată

Ne angajăm să construim relații solide și de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere, colaborare și satisfacție. Suntem mereu disponibili să răspundem nevoilor dumneavoastră și să vă oferim suportul necesar pentru a vă atinge obiectivele.

LOCALIZARE & CONTACT

Turnatoria nostră se află pe o platformăde 10000m pătrați pe DN 67, ruta Rm. Vâlcea -Târgu Jiu. Ne puteți recunoașteți ușor după clopotele de la poartă!

Adresa:
Str. Cazanesti, nr. 200,
Ramnicu Valcea, Valcea, 240002
Oficiul postal: O.P.R.M. – Buleta
Telefon: 0250.737.654
Email: contact@turbonef.ro
Website: www.turbonef.ro

SOCIAL MEDIA

Vă invităm să urmariți activitatea companiei noastre cât și portofoliul nostru de lucrări pe rețelele de Social Media!