TURBONEF - Producator bare

Turnam bare din materiale neferoase (bronz Bz6, CuSn6, Bz10, Bz14, CuSn10, CuSn10Pb10, CuSn12, CuSn14, CuAl9Fe3 si nu numai, bronz aluminiu, bronz antifrictiune, bronz grafitat, cupru, alama, aluminiu, etc) diametre intre 0 10 mm si 0 600 mm, după orice STAS, SREN sau normativ aprobat. Totul in regim de certificare a calitatii IS09001:2015

Personalizare și Flexibilitate: Compania oferă servicii de realizare de bare de bronz, cupru, alama, aluminiu, etc., la comandă, permițând clienților să solicite bare personalizate conform cerințelor și specificațiilor lor individuale. Această abordare permite adaptarea perfectă a barelor la nevoile și aplicațiile specifice ale clienților.

Diverse metale: Compania Turbonef poate produce bare dintr-o varietate de metale precum: bronz, cupru, alama, aluminiu, etc., pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui proiect sau aplicație.

Experiență și Competență Tehnică: Echipa Turbonef are o vastă experiență în tehnologia turnării și producției de bare. Acești specialiști sunt pregătiți să ofere consultanță tehnică și să lucreze îndeaproape cu clienții pentru a dezvolta soluții personalizate și eficiente.

Utilizare a Materialelor de Înaltă Calitate: Compania utilizează metale de cea mai bună calitate și tehnici de fabricație avansate pentru a produce bare durabile, rezistente și de încredere. Aceste materiale și procese garantează performanța și fiabilitatea barelor realizate la comandă.

Diverse Dimensiuni și Forme: Compania Turbonef poate realiza bare de bronz într-o gamă variată de dimensiuni, forme și configurații, pentru a se potrivi cu cerințele specifice ale fiecărui proiect sau aplicație.

Controlul Calității și Asigurarea Conformității: Compania acordă o atenție deosebită controlului calității în toate etapele procesului de fabricație pentru a asigura că barele realizate la comandă sunt conforme cu cele mai exigente standarde și specificații. Acest lucru garantează satisfacția clienților și performanța optimă a barelor furnizate.

Prin urmare, activitatea de realizare de bare la comandă a Turbonef se remarcă prin flexibilitate, expertiză tehnică, utilizarea materialelor de înaltă calitate, adaptabilitatea la diverse cerințe de dimensiuni și forme, precum și angajamentul față de controlul calității și satisfacția clienților.

BUCȘE BRONZ | LINGOURI ALUMINIU | BARE BRONZ | CLOPOTE BISERICA | PIESE BRONZ | PIESE TURNATE ALUMINIU | STATUI CEARA PIERDUTĂ | STATUI DE BRONZ

SERVICIILE NOASTRE

Producem piese turnate de schimb, bucșe, bare, dar și clopote de biserică și statui în ceară pierdută. Avem o gama largă de aliaje neferoase: aluminiu după orice normă, toate tipurile de bronz, alamă, aliaje de lipit pe bază de staniu, etc.

Echipa noastră de experți în tehnologia bronzului stă la dispoziția clienților pentru a oferi consultanță tehnică specializată și soluții adaptate nevoilor lor. Indiferent de complexitatea proiectului sau aplicația specifică, suntem dedicați să oferim suportul necesar pentru a asigura succesul fiecărei operațiuni.

Calitate Superioară

Produsele noastre sunt fabricate folosind bronz de cea mai înaltă calitate și sunt supuse unor riguroase teste de calitate pentru a asigura performanțe și durabilitate pe termen lung.

Flexibilitate și Personalizare

Suntem specializați în producția personalizată, oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, suntem pregătiți să îndeplinim cerințele dumneavoastră.

Experiență și Profesionalism

Cu o vastă experiență în domeniul tehnologiei bronzului și o echipă de specialiști dedicată, BucseBronz.ro vă garantează servicii de cea mai înaltă calitate și soluții profesionale pentru toate cerințele dumneavoastră.

Relații de Lungă Durată

Ne angajăm să construim relații solide și de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere, colaborare și satisfacție. Suntem mereu disponibili să răspundem nevoilor dumneavoastră și să vă oferim suportul necesar pentru a vă atinge obiectivele.

LOCALIZARE & CONTACT

Turnatoria nostră se află pe o platformăde 10000m pătrați pe DN 67, ruta Rm. Vâlcea -Târgu Jiu. Ne puteți recunoașteți ușor după clopotele de la poartă!

Adresa:
Str. Cazanesti, nr. 200,
Ramnicu Valcea, Valcea, 240002
Oficiul postal: O.P.R.M. – Buleta
Telefon: 0250.737.654
Email: contact@turbonef.ro
Website: www.turbonef.ro

SOCIAL MEDIA

Vă invităm să urmariți activitatea companiei noastre cât și portofoliul nostru de lucrări pe rețelele de Social Media!