TURBONEF SRL

Bare Bronz 3

BARE

Bare Bronz 3

BARE BRONZ

Bucse Conice 3

PIESE BRONZ

Matrita Pentru Cauciuc Turnata Din Aluminiu 2

PIESE ALUMINIU

Lingouri Aluminiu 1

LINGOURI ALUMINIU

Bucsa Bonz 450 Kg

BUCSE BRONZ

BUCȘE BRONZ | LINGOURI ALUMINIU | BARE BRONZ | CLOPOTE BISERICA | PIESE BRONZ | PIESE TURNATE ALUMINIU | STATUI CEARA PIERDUTĂ | STATUI DE BRONZ

SERVICIILE NOASTRE

Compania Turbonef realizează produse personalizate din bronz conform cerințelor și specificațiilor clienților. De la bucse la piese speciale, echipa noastră de specialiști lucrează îndeaproape cu clienții pentru a dezvolta soluții adaptate nevoilor lor specifice.

Echipa noastră de experți în tehnologia bronzului stă la dispoziția clienților pentru a oferi consultanță tehnică specializată și soluții adaptate nevoilor lor. Indiferent de complexitatea proiectului sau aplicația specifică, suntem dedicați să oferim suportul necesar pentru a asigura succesul fiecărei operațiuni.

Calitate Superioară

Produsele noastre sunt fabricate folosind bronz de cea mai înaltă calitate și sunt supuse unor riguroase teste de calitate pentru a asigura performanțe și durabilitate pe termen lung.

Flexibilitate și Personalizare

Suntem specializați în producția personalizată, oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, suntem pregătiți să îndeplinim cerințele dumneavoastră.

Experiență și Profesionalism

Cu o vastă experiență în domeniul tehnologiei bronzului și o echipă de specialiști dedicată, BucseBronz.ro vă garantează servicii de cea mai înaltă calitate și soluții profesionale pentru toate cerințele dumneavoastră.

Relații de Lungă Durată

Ne angajăm să construim relații solide și de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere, colaborare și satisfacție. Suntem mereu disponibili să răspundem nevoilor dumneavoastră și să vă oferim suportul necesar pentru a vă atinge obiectivele.

LOCALIZARE & CONTACT

Turnatoria nostră se află pe o platformăde 10000m pătrați pe DN 67, ruta Rm. Vâlcea -Târgu Jiu. Ne puteți recunoașteți ușor după clopotele de la poartă!

Adresa:
Str. Cazanesti, nr. 200,
Ramnicu Valcea, Valcea, 240002
Oficiul postal: O.P.R.M. – Buleta
Telefon: 0250.737.654
Email: contact@turbonef.ro
Website: www.turbonef.ro

SOCIAL MEDIA

Vă invităm să urmariți activitatea companiei noastre cât și portofoliul nostru de lucrări pe rețelele de Social Media!